ÜDÜLÉS

A foglalási felület megnyitása: 2023. január 6.

Az új üdülési szabályzat itt érhető el.

 

08. 05.

Készülhetnek a villanyautósok, a mostani lépés csak a kezdet volt Augusztus 1-től az ELMŰ töltőállomásain az eddigi 10 forint helyett 99 forint lesz az ár kilowattóránként. 
Forrás: Infostart

 A nyugdíjas korú szakorvosok a kormány engedélyére várnak, hogy továbbra is dolgozhassanak
https://magyarnarancs.hu/materia_medica/a-betegek-szakorvosokra-a-nyugdijas-koru-szakorvosok-a-kormany-engedelyere-varnak-hogy-tovabbra-is-dolgozhassanak-121878

Lehet ütni, rúgni, harapni, csak senki ne haljon meg?
A súlyos testi sértés szankcionálási gyakorlata Brutális ütések, rúgások kiosztói is megúszhatják felfüggesztettel, ha büntetlen előéletűek, továbbá áldozatuk nem hal meg, nem szenved maradandó fogyatékosságot, vagy nem kerül közvetlen életveszélybe – legalábbis ezt sugallja a súlyos testi sértéseket szankcionáló ítéletek jó része. 
https://magyarnarancs.hu/bun/ha-idegbe-jott-121090

Rákkórház 2: a tévedhetetlenség látszata fontosabb a vezetésnek, mint egy nem túl bonyolult rendszerhiba kijavítása

De azért a közbizalom záloga még mindig az igazmondás. 
https://magyarnarancs.hu/narancsblog/rakkorhaz-2-a-tevedhetetlenseg-latszata-fontosabb-a-vezetesnek-mint-egy-nem-tul-bonyolult-rendszerhiba-kijavitasa-121923

Kupontól a diagnózisig és a neten vásárolható fogkorona

Hiába minden orvosi ellenérv, a magyarok árérzékenyek, aminek következtében hódít a drogériában kapható egyenszemüveg, az online rendelhető ideiglenes fogkorona,és sokan különféle diagnosztikai szolgáltatásokat is csak kuponnal vásárolnak. Az árak mellett az idő is lényeges tényező,ezért az ingyenes állami helyett egyre többen választják a magánegészségügyet.

https://nepszava.hu/3045276_kupontol-a-diagnozisig-es-a-neten-vasarolhato-fogkorona

Hatalmas változások jönnek a társasházak életében
Valószínűleg sokak kedvére lesz, hogy a társasházkezelésben pozitív változások következnek, hívja fel a figyelmet közleményében az Ingatlanbazár.hu. Az új társasházi tisztviselőknek 2020. május 1-jéig kell bejelentkezniük a társasházi tisztségviselők nyilvántartásába. Ez a változás a portál szakértői szerint sokat segít a társasházak ügyintézésében, és attól sem kell majd tartani, hogy a közös képviselő visszaél a lakók bizalmával, és nem megfelelően kezeli a ház pénzét.
https://www.origo.hu/gazdasag/20190731-sok-tarsashaz-lakoja-fog-orulni-ezeknek-a-valtozasoknak.html

Egyetlen ábrán a bizonyíték, hogy nem drága 110 ezerért a Sziget-bérlet
https://www.penzcentrum.hu/utazas/egyetlen-abran-a-bizonyitek-hogy-nem-draga-110-ezerert-a-sziget-berlet.1081373.html

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2022-őt.