Hévízre utazók figyelem!

 Aki a BRDSZ üdülőbe / Park u. 14./ utazik és kezelést szeretne igénybe venni, az 4 héttel korábban jelentkezzen be a Honvéd Szanatóriumba az alábbi telefonszámon!
0683-542310/183-as mellék / Lajtai Anitát keresni!/ Személyes adatok és a TAJ szám megadása szükséges! Háziorvosi beutalón szerepeltetni kell a 01A621452  intézményi kódot!  

TÁJÉKOZTATJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET, HOGY

Gyopárosfürdőn 2022. 07. 12-18. között 4 db 4 személyes szoba betegség miatt megüresedett.

02. 22.

329 900 forint volt a bruttó átlagkereset
2018. január–decemberben a bruttó átlagkereset 329 900 forint, a nettó átlagkereset 219 400 forint volt, mindkettő egyaránt 11,3%-kal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva.
Forrás: ksh.hu

Kardiológus altat Miskolcon, mert nincs elég altatóorvos
Kritikus lett a miskolci kórházakban, állítja a helyi Jobbik. Az emberminisztérium szerint minden rendben van, az is, hogy nem szakorvos altat.

https://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/szivsebesz-altat-miskolcon-mert-nincs-altatoorvos-117526

Bajban a veszprémi kórház is, az érsebészek fele távozott
Nem csak a fővárosi Péterfy Kórház van amiatt bajban, hogy kevés az érsebészorvosa: Veszprém megye súlyponti kórházában, a megyeszékhelyen működő Csolnoky Ferenc Kórházbanrövid időn belül az érsebészeti osztály hat orvosa közül hárman felmondtak, Köztük az osztályvezető főorvos is távozott – tudta meg a 24.hu.
https://24.hu/belfold/2019/02/21/bajban-a-veszpremi-korhaz-is-az-ersebeszek-fele-tavozott/

„Nem a mentősöknek szól ez, hanem a rendszernek"
Kedden, február 19-én elkeseredett/felháborodott poszt jelent meg egy Facebook-oldalon, miszerint Budapesten egy fiatal, húsz év körüli fiú újraélesztéséhez fél óra alatt ért ki a mentő a Nyugati téri aluljáróba, amely gyalog körülbelül három és fél percre van a Markó utcai Központi Mentőállomástól.
https://rontgen.444.hu/2019/02/21/nem-a-mentosoknek-szol-ez-hanem-a-rendszernek

Vizsgálat nélkül öntik a hitelt a fiatal házasokra

Semmiféle jövedelemvizsgálathoz nem kötik a fiatal házasok számára kínált 10 millió forintos kamatmentes hitelt, amelyet akár aközmunkások is felvehetnek – derült ki Gulyás Gergely szavaiból a csütörtöki kormányinfón.

https://nepszava.hu/3026460_vizsgalat-nelkul-ontik-a-hitelt-a-fiatal-hazasokra

A Sándor-palotában aztán tuti nem lesz új székházbotrány!

Szigorúbb belépési szabályok, a mobiltelefonok leadása, azonosítás: az Országos Rendőr-főkapitányság hirtelen megszigorította a Köztársasági Elnöki Hivatalnak helyet adó budavári Sándor-palota rendjét – vette észre a Népszava a Magyar Közlönyben megjelent új ORFK-utasítást.

https://index.hu/belfold/2019/02/21/sandor-palota_belepes_orfk_szigoritas/

Nyugat-Virginia összes oktatási körzetében sztrájkoltak a tanárok, hogy megakadályozzák az iskolák privatizációját
https://merce.hu/2019/02/21/nyugat-virginia-osszes-oktatasi-korzeteben-sztrajkoltak-a-tanarok-hogy-megakadalyozzak-az-iskolak-privatizaciojat/

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2021-et.