Hévízre utazók figyelem!

 Aki a BRDSZ üdülőbe / Park u. 14./ utazik és kezelést szeretne igénybe venni, az 4 héttel korábban jelentkezzen be a Honvéd Szanatóriumba az alábbi telefonszámon!
0683-542310/183-as mellék / Lajtai Anitát keresni!/ Személyes adatok és a TAJ szám megadása szükséges! Háziorvosi beutalón szerepeltetni kell a 01A621452  intézményi kódot!  

TÁJÉKOZTATJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET, HOGY

Gyopárosfürdőn 2022. 07. 12-18. között 4 db 4 személyes szoba betegség miatt megüresedett.

02. 26.

Megyénként csökkentenék a rendőrök megélhetését jelentő túlórákat
A túlórákra költött pénz csökkentése azonban továbbra is szándákában áll a kormánynak. Az alacsony fizetés azonban továbbra sem segít a leszerelés megállításában, és a fiataloknak sem teszi vonzóbbá a rendőri hivatást. Bár az Országos Rendőr-főkapitányság tagadja, a 24.hu forrásai szerint nagyon magas a leszerelések száma. Ez azonban egy ördögi körbe zárja a rendőröket: a beosztásokban teljesíteni kell az elvárt szolgálatokat, de ezt a sima szolgálatokkal egyre kevésbé tudják megoldani, így megint egyre több túlóra keletkezik.

Forrás: Mérce, 24.hu

A kormány három év alatt 10 milliárd forintot költ kárpátaljai magyar iskolák fejlesztésére
Ezért a minizterelnök általános helyettesének, Semjén Zsoltnak kell gondoskodnia a feladatok megvalósításáról, amikre az idén 3 milliárd 560 millió forintot, jövőre 3 milliárd 510 millió forintot, 2021-ben 3 milliárd 15 millió forintot kell biztosítani a költségvetésben

https://444.hu/2019/02/25/a-kormany-harom-ev-alatt-10-milliard-forintot-kolt-karpataljai-magyar-iskolak-fejlesztesere

Nők 40: sokaknak fájdalmas nyugdíjdöntést hozott a Kúria

A Kúria legfrissebb ítélete megerősíti, hogy a nők kedvezményes nyugdíjára jogosító időbe nem számítható be a társadalombiztosítási szervvel kötött megállapodás révén szerzett szolgálati idő. Az ilyen megállapodás alapján történt járulékfizetés időszaka szolgálati időnek minősül (vagyis a nyugdíjszámítás során figyelembe kell venni), de a Nők 40-hez szükséges jogosultsági időbe nem számítható be - hívja fel a figyelmet Farkas András nyugdíjszakértő.

https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/nok-40-nyugdij-nyugdijas-nyugdijrendszer-kuria.679365.html/amp

Már csak 28 ezren várnak műtétre
Csökkentek a tervezhető egészségügyi műtétek várólistái - jelentette be az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós elmondta,
https://index.hu/belfold/2019/02/25/kasler_mutet_varolista/

Újabb megrendítő jelentés a magyar egészségügyről: mindössze két európai országot előzünk

https://24.hu/kozelet/2019/02/25/magyar-egeszsegugy-europai-rangsor-kovacsy-zsombor/

Felvételi nélkül mehetne egyetemre, aki a technikumot választja

A technikus végzettség vonzereje lehet, hogy az eredményes technikus szakmai vizsgát követően a diákok hagyományos felvételi nélkül, a szakmai vizsgájuk eredménye alapján tanulhatnak tovább a szakirányú felsőoktatásban.
https://index.hu/belfold/2019/02/26/szakkepzes_technikum_felveteli_erettsegi_egyetem_muhelyiskola_innovacios_miniszterium/

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2021-et.