Hévízre utazók figyelem!

 Aki a BRDSZ üdülőbe / Park u. 14./ utazik és kezelést szeretne igénybe venni, az 4 héttel korábban jelentkezzen be a Honvéd Szanatóriumba az alábbi telefonszámon!
0683-542310/183-as mellék / Lajtai Anitát keresni!/ Személyes adatok és a TAJ szám megadása szükséges! Háziorvosi beutalón szerepeltetni kell a 01A621452  intézményi kódot!  

TÁJÉKOZTATJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET, HOGY

Gyopárosfürdőn 2022. 07. 12-18. között 4 db 4 személyes szoba betegség miatt megüresedett.

02. 15.

Németh Szilárd: Több ezer katonát tudunk azonnal a határra vezényelni

Forrás: Index

A volt MTA-elnök szerint Palkovics stílusa kritikán aluli
Pálinkás József szerint sem Gyurcsány Ferenc, sem Bajnai Gordon nem mert volna olyan stílusban beszélni az  akadémia elnökével, mint amit Palkovics László miniszter megenged magának Lovász Lászlóval, az akadémia jelenlegi elnökével szemben.

https://nepszava.hu/3025530_a-volt-mta-elnok-szerint-palkovics-stilusa-kritikan-aluliPuskás Öcsivel üzent Orbánnak az MTA

Hogy megértse, miért értelmetlen szétszedni a kutatóhálózatát.

https://24.hu/kozelet/2019/02/14/puskas-ocsivel-uzent-orbannak-az-mta/


Rugalmas nyugdíjrendszert és új sztrájktörvényt dolgoznának ki a szakszervezetek
Három szakszervezeti konföderáció, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT), a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) levelet küldött Varga Mihály pénzügyminiszternek, amelyben többek között javaslatokat tettek az érdekegyeztető fórumok átalakítására és megújítására - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.
https://nepszava.hu/3025477_rugalmas-nyugdijrendszert-es-uj-sztrajktorvenyt-dolgoznanak-ki-a-szakszervezetek

Közzétették a márciusban elszámolható üzemanyagárakat
https://ado.hu/ado/kozzetettek-a-marciusban-elszamolhato-uzemanyagarakat/

A Suzuki, az kinek is az autója?
„A mi autónk" – égett bele mindenki agyába még annak idején a hirdetés, amivel a Suzuki pozicionálta magát Magyarországon. De kinek az autója az autó, amelynek gyárában megsértik a dolgozók jogait?
https://merce.hu/2019/02/14/a-suzuki-az-kinek-is-az-autoja/

https://merce.hu/2019/02/14/suzuki-gyar-aki-szakszervezeti-tag-akar-lenni-mar-mehet-is-a-cegtol/

Nem három, MÉG három gyerek kell az orbáni szuperhitel tartozásának elengedéséhez

Emberi Erőforrások Minisztériuma pontosította a Portfolio kérdésére. Mint mondták, „nem felel meg a valóságnak, hogy akinek már van két gyermeke, az 2019. július 1-je után születendő harmadik gyermekének köszönhetően a teljes, akár 10 milliós kamatmentes hitel elengedésére jogosult lenne, a három gyermek számolását ugyanis 2019. július 1-je után kell indítani."

https://hvg.hu/gazdasag/20190214_Nem_harom_MEG_harom_gyerek_kell_az_orbani_szuperhitel_tartozasanak_elengedesehez

Erről a legtöbb szülő megfeledkezik: a családi pótlékot is bukhatják miatta

Rengeteg az elintéznivaló, ha az embernek gyereke születik Magyarországon: nem, nem a babaruhákra, vagy agyerekszoba berendezésére gondoltunk, hanem a papírmunkára.
https://www.penzcentrum.hu/otthon/errol-a-legtobb-szulo-megfeledkezik-a-csaladi-potlekot-is-bukhatjak-miatta.1074783.html

Zombiként mutatja be a mobilozó gyalogosokat a rendőrség
https://nepszava.hu/3025577_zombikent-mutatja-be-a-mobilozo-gyalogosokat-a-rendorseg

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2021-et.