Hévízre utazók figyelem!

 Aki a BRDSZ üdülőbe / Park u. 14./ utazik és kezelést szeretne igénybe venni, az 4 héttel korábban jelentkezzen be a Honvéd Szanatóriumba az alábbi telefonszámon!
0683-542310/183-as mellék / Lajtai Anitát keresni!/ Személyes adatok és a TAJ szám megadása szükséges! Háziorvosi beutalón szerepeltetni kell a 01A621452  intézményi kódot!  

Gazdaság - Sajtószemle

05. 18.

Lassan ott tartunk, hogy a pedagógus-szakszervezetek visszasírják az EMMI-t
Marad a mamutminisztérium, a közoktatás még rosszabb helyzetbe kerülhet – így reagáltak a pedagógus-szakszervezetek képviselői az Indexnek nem sokkal azután, hogy hivatalossá vált: nem lesz önálló Oktatási Minisztérium, a közoktatás minden bizonnyal a Belügyminisztériumhoz fog tartozni az előttünk álló négy évben, a felsőoktatás és a szakképzés pedig a Kulturális és Innovációs Minisztériumhoz.
Forrás: Index

Bővebben...

05. 17.

Négy év múlvára kapott időpontot rehabilitációra egy szívműtött férfi
2026-ra kapott időpontot rehabilitációs kezelésre egy 47 éves férfi, aki a koronavírus járvány előtt kapott műszívbillentyűt egy rendellenesség miatt.
Forrás: 444.hu

Bővebben...

05. 16.

14 minisztériummal alakul meg az új kormány – itt a lista
Orbán Viktor lezárta kormányalakítási tárgyalásait.
Forrás: Infostart

Bővebben...

19. INNEN-ONNAN VASÁRNAP

Brezsnyev-csók és fekete lányok Budapesten – ilyen volt a globalizáció a szocializmusban
Mit lát a Pestre vetődő belga grafikus, miért megy a brit királynő férje Bábolnára, hogy kerül az etióp császár egy rozoga faszékre a balettpróbára?
Rejtélyes idegenek és egzotikus delegációk képei a kulturális másságot tanuló korabeli Magyarországról.
Forrás: 24.hu

Bővebben...

05. 14.

Rogánhoz kerültek a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok
Pénteken derült ki az új Orbán-kormány végleges névsora, és nem sokkal később Rogán Antal minisztériuma is kiadott egy közleményt, miszerint mostantól a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok a Miniszterelnöki Kabinetirodához tartoznak.A közlemény szerint erre azért van szükség, hogy az új kormány „megőrizze Magyarország békéjét és biztonságát”, ennek érdekében pedig „meg kell erősíteni a miniszterelnök közvetlen munkaszervezetét”. A nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvény szerint a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok közé az Információs Hivatal (hírszerzésért felelős), az Alkotmányvédelmi Hivatal (az elhárítási tevékenységet végzi), a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat (a titkos információgyűjtésért és a leplezett eszközök alkalmazásáért felel) és a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ tartozik (figyeli az ország nemzetbiztonsági, bűnügyi és terrorfenyegetettségi helyzetét).
Forrás: 444.hu 

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés és a Du­ra Stú­dió Kft. meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2021-et.