ÜDÜLÉS

A foglalási felület megnyitása: 2023. január 6.

Az új üdülési szabályzat itt érhető el.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

03. 22.

Újabb fontos változtatásokat tervez az egészségügyben a kormány
A magyar kormány egy tervezet értelmében hat állami fenntartású kórházat is az egyetemi vagyonkezelő alapítványok alárendeltségébe helyezne. 
Az egészségügyi törvénytervezet szerint a kormány az összes kórházat, illetve azok 25 ingatlanját is az alapítványok alárendeltségébe helyezné.
A változtatások pedig már idén július 1-jén életbe léphetnének. 
Forrás: Index, 444.hu

Bővebben...

03. 21.

Idén húsvétkor jóval drágább lesz a sonka és a tojás
Sokkal többe fog kerülni idén a húsvét a kereskedők szerint, ugyanis a tojás mellett a sonka is drágul - derül ki az ATV Híradóból. Egy debreceni húsüzletben elmondták, a sonka árát kénytelene voltak „pár száz forinttal” emelni. A szokásos húsvéti rohamot egyelőre még nem érzékelik a boltokban, vannak azonban olyan vevők, akik már most tudják, hogy egész sonka helyett idén csak kisebb darabot vesznek majd.
Forrás: 444.hu

Bővebben...

03. 20.

 

Pintér Sándor szemét magukon érezhetik a jövőben a tanárok
A tanárok technikai megfigyelésének a lehetősége bekerült a köznevelési törvénybe. Arra nincs egyértelmű iránymutatás, hogy a megfigyelés csak kritikus esetekre, például egy fegyelmi vizsgálatra vonatkozik, vagy állandó ellenőrzést kell érteni rajta.
Forrás: HVG, HVG

Bővebben...

11. INNEN-ONNAN VASÁRNAP

"Sándor napján..." - de mi köze a valóságnak a néphagyományhoz?
Idén konkrétan "szóról szóra felmondja" Weöres Sándor Tavaszköszöntőjét az időjárás. De mi is pontosan a nép megfigyelés?
"Sándor napján megszakad a tél,József napján eltűnik a szél,
Zsákban Benedek hoz majd meleget,Nincs több fázás, boldog, aki él"
Forrás: infostart.hu

Bővebben...

03. 18.

Ismét belépőt kell fizetni a Halászbástya felső kilátószintjére
Megszűnt az ingyenesség, mostantól újra fizetnie kell annak, aki belépne a Halászbástya felső kilátószintjére. A praktikusság érdekében többnyelvű jegykiadó automatát is felállítottak.
Forrás: welovebudapest.hu

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2022-őt.