A BELÜGYI, RENDVÉDELMI ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE ELNÖKSÉGÉNEK KÖZLEMÉNYE

Tájékoztatjuk tagjainkat, kollégáinkat és az érdeklődőket, hogy – figyelemmel a Kormány energiahordozók térítési díját érintő döntéseire – a BRDSZ 2022. október 15. és 2023. április 15. között szünetelteti üdülőinek működését. Erre az időszakra a foglalási program szintén szünetel.

Budapest, 2022. 08. 29.

BRDSZ elnöksége

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

10. 28.

A fűtetlen szoba következményei
Laboratóriumi körülmények között vállalta, hogy részt vesz egy „hidegkísérletben” a BBC riportere, és beült egy tíz fokra hűtött fülkébe. Ez az az átlagos hőmérséklet, amelyben azok élnek, akik nem engedhetik meg maguknak a fűtést.
Forrás: Index

Bővebben...

47. INNEN-ONNAN VASÁRNAP

A földön kívüli élet nyomait őrizheti ez a marsi kőzet
Izgalmas helyszínre érkezett a NASA marsjárója a Jezero-kráter fenekén – írja a Space.com. A Perseverance olyan kőzetekre fog itt vadászni, amelyeket a víz alakított ki a finom üledékek lerakásával. A kutatók abban bíznak, hogy az érintett anyagokban az egykori életről árulkodó szerves molekulákra bukkanhatnak.
Forrás:  24.hu

Bővebben...

11. 26.

Kúria ledobott bombája végrehajtások tízezreit söpörheti el
Mentőövet kaphatnak a végrehajtás alatt álló devizahitelesek egy precedensértékű döntés miatt. Kis túlzással karácsonyi ajándékot kaphatnak a végrehajtás alatt álló devizahitelesek ezrei – ezzel kereste meg lapunkat
dr. Krizsa Lajos ügyvéd.Még most is borsódzik a hátam a Kúria precedensértékű döntése miatt, amivel devizahitelesek ezrei mentesülhetnek a végrehajtás alól – mondja dr. Krizsa Lajos.
Forrás: Index

Bővebben...

11. 25.

Őrsöket, irodákat zár be a rendőrség
Az Országos Rendőr-főkapitányság elárulta, hogy 2022. november 15-ig 112 épületet, épületrészt zártak be ideiglenesen a fűtési szezon végéig.
Forrás: Index, 24.hu

Bővebben...

11. 24.

Látványos tiltakozás mellett fogadták el a szociális törvény „Lex  Megdöglesznek” nevezett módosítását
A Parlament mellett hullazsákba feküdtek civilek. Módosította az országgyűlési többség a szociális törvényt. Mindenki felelős önmagáért –
tartalmazza a törvénymódosítás, amely kiemeli az egyéni és hozzátartozói felelősséget az egyén szociális biztonságáért, képességeiket és lehetőségeiket figyelembe véve. Kedd délután eközben a Parlament előtt civil aktivisták fekete hullazsákba bújva tiltakoztak a szerintük igazságtalan törvénymódosítás ellen. A szociális dolgozók lefeküdtek a földre, a hangszórón szívdobbanásokat játszottak le.
Forrás: 24.hu

Bővebben...

Tisztelt Tagok!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a befizetett szakszervezeti tagdíj összegével a nem önálló tevékenységből származó bevétel adóalapja csökkenthető.

Bővebben...

A kormányzati létszámgazdálkodás új rendjének megvalósításával összefüggő létszámcsökkentési intézkedés alapján, az újbóli munkába lépés elősegítése érdekében az alábbi szolgáltatási csomag került kialakításra.

Bővebben

Élet- és balesetbiztosítás belügyi munkavállalók részére

A Generali ajánlata itt olvasható.

 

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

Az Ér­tel­mi­sé­gi Szak­szer­ve­ze­ti Tö­mö­rü­lés meg­hir­de­ti a Du­ra Lász­ló dip­lo­ma­mun­ka pá­lyá­zat 2022-őt.