ÜDÜLÉS

Üdülési szabályzat, 2024-ben érvényes térítési díjak
Gyopárosfürdői beutaltak figyelem!

Mindenki gondolja át, hogy a fürdőbelépőket mikor akarja igénybe venni kedd-szerda-csütörtök vagy péntek-szombat-vasárnap? A napi felvételre nincs lehetőség.
Kovács József Üdülési felelős

Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

07. 15.

Újabb fájdalomcsillapító vált hiánycikké a gyógyszerhatóság szerint
Hiánycikké vált a Cinie fájdalomcsillapító gyógyszer, melyet jellemzően migrénes fejfájás ellen szoktak alkalmazni – derül ki a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisából. A gyógyszernek két
kiszerelése van forgalomban, az 50 mg-os már május óta nem kapható, a 100 mg-os pedig június 25-től hiánycikk.
Utóbbinak indoklása: gyártási gond.
Forrás: 24.hu

Bővebben...

28. INNEN-ONNAN VASÁRNAP

Megtévesztésig hasonlít ez a jelzés az 50 forintos italcsomagolásokéra, de nem jár érte pénz
Július 1-je óta az italgyártók már nem szállíthatnak ki a boltokba az új palackvisszaváltási rendszer hatálya alá tartozó, ám a működtetésért felelős MOHU-nál még nem „regisztrált”, vagyis vissza nem váltható terméket. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egyre nagyobb mennyiségben találkozhatnak a fogyasztók azzal, hogy a pénztárnál 50 forinttal többet kell fizetniük egy-egy betétdíjas termékért, amelyek körébe a belföldön forgalomba hozott 0,1–3 literes űrtartalmú italcsomagolások – műanyag és üvegpalackok, fém italos dobozok – tartoznak. A szóban forgó palackokat aztán vissza is lehet vinni a visszaváltó automatákba, az összeget pedig kiutaltathatjuk a számlánkra, levásárolhatjuk az üzletben, vagy felajánlhatjuk jótékony célra.
Forrás: 24.hu

Bővebben...

07. 13.

Meghosszabbították a III. fokú hőségriasztást július 18-ig
Az országos tisztifőorvos meghosszabbította az eredetileg július 12-ig elrendelt III. fokú hőségriasztást. Az intézkedés egészen július 18-ig érvényben lesz - írta meg az Időkép.
Forrás: 444.hu

Bővebben...

07. 12.

Még melegebb lesz, nem látszik hőhullám vége
A következő napokban a hőség két csúcsa érkezik, hat egymást követő napon is melegrekordok dőlhetnek meg, 
több helyen elérjük és át is lépjük a 40 fokot – mondja a 24.hu-nak Molnár László meteorológus, a Kiderül.hu munkatársa.
Forrás: 24.hu

Bővebben...

07. 11.

Az egész országban tűzgyújtási tilalom jön
Az egész országot sújtó kánikula miatt a hatóságok 2024. július 11-től Magyarország teljes területére tűzgyújtási tilalmat rendeltek el 
– közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.Kiemelték, csütörtöktől tilos tüzet gyújtani 
a magyarországi erdőkben, a vasút és közút menti fásításokban, de még a kijelölt tűzrakóhelyeken is.
A parlag- és gazégetés szintén nem engedélyezett a fokozottan tűzveszélyes időszakban.
Az aktuális tűzgyújtási tilalomról, és a tűzgyújtási szabályokról a www.erdotuz.hu vagy a www.katasztrofavedelem.hu honlapján is lehet tájékozódni.

Forrás: 24.hu

Bővebben...