Tudjon meg többet a Benefit Barcode rendszerről!

(Hirdetés)

A BRDSZ tagkártyáihoz évek óta kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosító Euro Discount Clubot Jáger László alapította. Munkatársaival a közelmúltban továbbfejlesztette és szabadalmaztatta rendszerét, amely jövőre már nem csak az itthoni kártyatulajdonosok számára nyújt lehetőségeket, hanem határainkon kívül, globálisan is.

A cégvezető tervei szerint a kártyaelfogadó helyek száma több ezerre nő úgy, hogy azok az alapkedvezmények mellé már egyedi, akár 50 százalékos ajánlatokat is biztosítanak a kártyatulajdonosok számára. Praktikus, sokak által várt lehetőség lesz, hogy az okostelefont használók egy applikációval meg tudják majd jeleníteni kártyájukat, és folyamatosan nyomon követhetik megtakarításaikat is.

Jáger úr a nemzetközi rendszer működtetéséhez alapított egy amerikai székhelyű részvénytársaságot, amelynek tulajdonrészéből azoknak ajándékoz részvényeket, akik a szoftver fejlesztése érdekében - közösségi előfinanszírozás keretében - legalább bruttó 72 ezer forintért vásárolnak EDC logóhasználati keretet.(A szoftver segítségével lehívható - akár családi - diszkontkártyák már a karácsonyi ajándékozásokra is praktikusan felhasználhatóak.)

A cég üzleti terve - más start up cégekhez hasonlóan - több tízszeres cégnövekedéssel számol. Azok ajándékba kapott részvényei, akik pár tízezer forintos vásárlással tudják segíteni a folyamatot, Jáger Lászlóék várakozásai szerint ötszörös áron lesznek értékesíthetők. A több millió forinttal beszállni tudók esetében több mint tízszeres hozamra számítanak már
két éven belül.

A fentiekkel kapcsolatos további információk a bercode.com oldalon olvashatók, ahol Jáger László elérhetőségei is megtalálhatók.

Gazdaság - Sajtószemle

04. 13.

Brutálisat drágultak a telefon- és internetdíjak, ez húzta fel az inflációt márciusban
Megérkeztek az új, magasabb összegű számlák, de drágább lett a benzin is, így aztán hiába nincs már a tavaly 
ilyenkorihoz fogható dráma az élelmiszerboltokban, csak egyetlen ezrelékponttal csökkent az infláció.
Forrás: HVG

Bővebben...

04. 12.

Az orosházi kórház irodája megtalálta a gyógyírt minden betegségre: eztán kézrátétellel gyógyítanak
Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Egészségfejlesztő Irodája (EFI) Access Bars fej- és testkezeléseket, reikikezeléseket kínál a betegeknek - derült ki a Telex cikkéből. Az orosházi kórház tájékoztatása szerint nagy az érdeklődés a módszer iránt, és bár szakmailag nem tartják megbízhatónak, de elősegítheti a mentális egészség megőrzését és fenntartását. A szolgáltatás ingyenes, és a kórház szerint ők sem fizetnek érte, annak ellenére, hogy a kezelést hirdető plakáton a Belügyminisztérium logója is rajta van.
Forrás: hellovidek.hu, telex.hu

Bővebben...

04. 11.

Különleges kormánybejelentések jönnek!
A szokásos időpontban, csütörtök 11 órakor, viszont újszerű felállásban érkezik a Kormányinfó - derül ki a Portfolio-hoz eljuttatott meghívóból. Az eseményről élőben tudósítunk.
Forrás: Portfolio

Bővebben...

04. 10.

Varga Mihály volt helyettes államtitkárát, és Palkovics László bizalmasát is börtönbe zárná az ügyészség
2022-ben 150 ügyész és rendőr több tucat helyszínen csapott le elsősorban minisztériumi tisztviselőkre, akik a vádak szerint kenőpénzért cserébe elsősorban vissza nem térítendő EU-s  támogatások elnyerésében működtek közre. Összesen 54 ember ellen emeltek vádat februárban. A 24.hu által megismert vádirat szerint az ügyészség pénzügyminisztériumi osztályvezetőket, főosztályvezető-helyetteseket, egy főosztályvezetőt és egy volt helyettes államtitkárt is börtönbe küldene.A fővádlottak minisztériumi tolvajnyelvet találtak ki, hogy lehallgatásuk esetén a nyomozók ne tudják azonosítani őket, mégis kiderült, kit neveztek „Faszfejnek” és kit „Pumuklinak”.
Forrás: 24.hu

Bővebben...

04. 09.

Az Orbán-kormány rájött, hogy akár százmilliárd forintba is kerülhetne a középiskolásoknak ingyen adott jogosítvány, szóval villámgyorsan ejtette is a tervet
Oktató sincs elég. Ötezer oktató 30-60 órában megközelítőleg 100 ezer fiatalnak (a 17-19 év közötti korosztály létszáma ugyanis évente 110-150 ezer fiatal lehet), nagyjából fél év alatt tudná a jogosítvány megszerzését biztosítani, de akkor senki mást nem tudnának oktatni. Ráadásul a költségvetésnek 70-100 milliárd forintba kerülne az egész – szemléltette Böröcz Mátyás, a Magyar Autósiskolák Szövetségének országos elnöke a Portfolió kérdésére, miért lehetetlenség Tuzson Bence , hogy a magyar állam minden középiskolásnak ingyen biztosítsa a jogosítvány megszerzését.
Forrás: Népszava

Bővebben...