12.03.

Emelik a honvédségi dolgozók juttatásait
A honvédelmi miniszter azt is bejelentette, hogy karácsony előtt a teljes honvédségi állománynak egységesen
nettó 42 ezer forintnyi utalványt adnak. Ez mintegy 25 ezer embert érint – mondta, megjegyezve: az elmúlt tíz évben nem részesültek ilyen mértékű év végi juttatásban a honvédség dolgozói.
http://mno.hu/belfold/emelik-a-honvedsegi-dolgozok-juttatasait-1374413

Bővebben...:

12.02.

Kormányinfó 72: az Európai Bizottság ki akarja végezni a rezsicsökkentést?
Két kabinetülés volt, a Parlament december közepéig fog dolgozni, a kormány pedig az év végéig. December közepén a tagállami kormányfőket tömörítő Európai Tanács következő ülése lesz.
http://hvg.hu/itthon/20161201_Kormanyinfo_72_ujabb_frontot_nyitunk_kvotaugyben

Bővebben...:

12.01.

Tényleg Nemzeti Keresztyén Alaptanterv jön?
Lázár János úgy összezavarta a kormányzatot és a szakminisztériumot oktatásügyben, hogy a pénteki, keresztény oktatásról szóló mezőtúri szavai óta képtelenek egy egyszerű kérdésre válaszolni. A miniszterelnökségi sajtó a saját miniszterük mondataira két semmitmondó mondattal reagál és az
Emmihez irányít, az Emmi pedig a Miniszterelnökségre mutogat. Lázár vagy elszólta magát idő előtt, vagy akkorát akart mondani a református közösség előtt, hogy azóta sem tudnak vele mit kezdeni.
http://index.hu/belfold/2016/11/30/lazar_janos_egyhazi_iskolak_kereszteny_nemzeti_alaptanterv/

Bővebben...:

11.30.

Orbán Viktor beárazta a magyar nyugdíjasokat: filléres tételnek számítanak
Ahogy mondani szokás, kiszúrta a szemüket.
Mert az pont annyi, hogy helló, vettem ma néhány nyuggert, rohadt olcsók voltak, s szerintem egy csomó van köztük, aki simán kihúzza következő választásokig. Majd jövő karácsonykor megint lökök nekik egy tízest, vegyenek fagyit.
http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/orban-viktor-bearazta-a-magyar-nyugdijasokat-filleres-tetelnek-szamitanak-101740

Bővebben...:

11.29.

Egész pontosan meg lehet mondani, hogyan befolyásolja a politika a bíróságokat
„Magyarországon nincs hatalommegosztás, minden intézményben ugyanaz a logika érvényesül, már csak ez alapján is joggal feltételezhető, hogy a bíróság sem független. Az igazán fontos ügyekben nem lehet politikai befolyástól mentes döntésre számítani.” Felülről tört be az igazságszolgáltatásba a politika, de már a legaljára is lejutott.A rendszert nagyon erősen központosították, az élére pedig egy politikusok által kinevezett vezetőt raktak. Ez volt Handó Tünde, Szájer József fideszes EP képviselő felesége, a miniszterelnök feleségének
jó barátja, aki ma az Országos Bírósági Hivatal vezetője. Az ő kezébe óriási hatalom került, ő dönti el, ki lesz vezető, középvezető a rendszerben.
http://444.hu/2016/11/28/egesz-pontosan-meg-lehet-mondani-hogyan-befolyasolja-a-politika-a-birosagokat

Bővebben...:

 


 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában