01.18.

Torlódnak a bérek a munkahelyeken
Egyeztetnek ma a közszféra szakszervezeti tömörülései és a kormány képviselői a bérhelyzetről. Eddig a kormány nem sok hajlandóságot mutatott a közszférában a bérek emelésére. A kötelező béremelések okozta bértorlódás egyes ágazatokban szinte megoldhatatlan feladat elé állítja a vállalkozókat.
http://nepszava.hu/cikk/1117995-torlodnak-a-berek-a-munkahelyeken

Bővebben...:

01.17.

A külföldön élők jöjjenek haza elkölteni az Erzsébet-utalványt
Jöjjenek haza a nyugdíjasok, és akkor el tudják költeni a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványukat – nagyjából így hangzik Rétvári Bence a külföldön élő magyar nyugdíjasoknak címzett jó tanácsa.
http://index.hu/gazdasag/2017/01/16/retvari_jojjenek_haza_a_nyugdijasok_elkolteni_ez_erzsebet-utalvanyt/

Bővebben...:

01.16.

Mentősök arról, miért egy örökkévalóság kiérniük
A stroke négy és fél órás „időablaka”, avagy súlyos gondok a mentőszolgálatnál. Létszámhiány, járműhiány, társadalmi problémák. A végeredmény: egy örökkévalóság, mire kiér a mentőautó. A bajokra a főigazgatók sem találják a gyógyírt. Mentőktől kértünk látleletet az ország legnagyobb egészségügyi szervezetéről.
http://mno.hu/belfold/mentosok-arrol-miert-egy-orokkevalosag-kierniuk-1380952

Bővebben...:

2.INNEN - ONNAN VASÁRNAP

Még mindig van lejjebb a hazai egészségügyben
Összeomolhat-e a magyar egészségügy? Újból és újból elhangzik ez a kérdés, mióta megkezdődött az erőltetett forráskivonás az ágazatból, amely az egész unióban és az egész OECD-ben egyedülálló. Mára eljutottunk odáig, hogy egészségügyi intézmények területén többnapos hullákat lehet találni,
hogy sebészek olyan kórházakban végeznek el műtéteket, ahol nincsen fertőtlenítőszer. A bíróság börtönre ítélt egy orvost, aki hamis diagnózisokkal hajtott el olyan betegeket, akiktől nem várhatott pénzt. Az érintettek bele is haltak. Interjú Kincses Gyula kutatóval, egészségpolitikussal.
http://168ora.hu/meg-mindig-van-lejjebb-kincses-gyula-jelenlegi-egeszsegugyi-modell-rossz-es-fenntarthatatlan/

Bővebben...:

01.14.

Orbán Viktor, aki ledöntötte a zsarnokságot
Orbán Viktor első nyilvános fellépésére az új évben múlt szombaton, Budakeszin kerítettek sort, ahol mellszobrot avattak a város egykori lakója, a tíz éve elhunyt Nagy Gáspár tiszteletére.
http://168ora.hu/rab-laszlo-zsarnoksag-ledontese/

Bővebben...:

 


 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában