08.24.

Kétórás néma tüntetést tartanak a mentősök
Tüntetést szerveznek a mentősök a fél éve kinevezett Máté Gábor főigazgatóért az ország több nagyvárosában – értesült a Népszabadság. Szombat délután kettő és négy óra között Szekszárdon, Pécsett, Nyíregyházán és Debrecenben fehér pólóban és citromsárga szalaggal mellükön állnak majd némán két órán át a mentőautókon dolgozó orvosok, ápolók és a gépkocsivezetők. Az ak­ciót a közösségi portálon keresztül, az OMSZ a Főigazgatói Törekvéseket Támogató (OMSZ-FITT) csoport szervezi. A társaságnak csaknem 1100 tagja van, nagy többségük „kivonuló" mentő.
http://nol.hu/belfold/neman-tiltakoznak-a-mentosok-1628835

Bővebben...:

08.23.


2 millióból 2500
Keveseknek jut az otthon melegéből. Ilyen keretösszeggel alig van értelme a családi házak energetikai felújítására indított programnak Nincs mérhető gazdasági jelentősége, csupán politikai propagandaértéke lehet annak a programnak, amelyet a kormányzat a családi házak felújításának támogatására hirdetett meg.
http://mno.hu/ingatlan/keveseknek-jut-az-otthon-melegebol-1358049

Bővebben...:

08.22.

Ki vele: "munkanélküliségi adót" vetnek be az idegenek ellen
Már nemcsak bevételszerzés, hanem a nemkívánatos személyek távol tartása céljából is születnek helyi adók. Alsónémediben napi 800 forintot kötelesek fizetni, akiknek régóta nincs munkájuk, és nem a saját lakásukban élnek. Vendégmunkás-, illetve munkanélküliségi adó – ha nevén neveznék, ez lehetne a szabatos leírása az alsónémediek adótalálmányának.
http://hvg.hu/gazdasag/201634__munkanelkulisegi_ado__szegenysegexport__kipecezes__ki_vele

Bővebben...:

33. INNEN - ONNAN VASÁRNAP


Az állam kénytelen lesz kémkedni saját állampolgárai után
Elkerülhetetlen, hogy az állam hozzányúljon a szabadságjogokhoz a terrorizmus elleni harc során – jelentette ki Kiss Álmos Péter, a Magyar Honvédség Kiképzési és Doktrinális Központ vezető kutatója, az M1-en.
http://24.hu/kozelet/2016/08/20/az-allam-kenytelen-lesz-kemkedni-sajat-allampolgarai-utan/

Bővebben...:

08.20.


Programkavalkád a nemzeti ünnepen
Magyar ízek utcája, Mesterségek ünnepe, virágkarnevál: országszerte számos esemény várja az érdeklődőket augusztus 20-án
http://mno.hu/belfold/programkavalkad-a-nemzeti-unnepen-1357640

Bővebben...:

 


 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában