MINDEN PIHENNI VÁGYÓNAK!

 


 

10.31.


A Ház előtt a költségvetés
Benyújtotta a kormány Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslatot az Országgyűlésnek csütörtökön.
http://www.gondola.hu/cikkek/93428-A_Haz_elott_a_koltsegvetes_-_ime_a_reszletek_.html

Bővebben...:

10.30.

Németh Szilárd: nem vonja vissza a netadót a kormány
Nem fogjuk visszavonni, hanem a lehető legjobb formában fogjuk elfogadni az internetadót, jelentette ki Németh Szilárd az ATV Startban.
http://www.atv.hu/belfold/20141029-nem-vonja-vissza-az-internetadot-a-kormany/hirkereso

Bővebben...:

10.29.

Akár kétszázezer közszolgát is kirúghatnak
Akár kétszázezer közszolgát is elbocsáthatnak az állásukból. Pontos számokat egyelőre senki sem tud, de a 20-30 százalékos leépítés is elképzelhető. Az elbocsájtások elsősorban a minisztériumokban és területi közigazgatásban dolgozókat érintik.
http://www.atv.hu/belfold/20141028-akar-ketszazezer-kozszolgat-is-kirughatnak/hirkereso

Bővebben...:

10.28.

Kiakadt egy bíró a bankok elleni peren
Az Alkotmánybírósághoz (AB) fordul a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla a K&H Bank Zrt. magyar állam ellen indított devizahiteles perében, amelyet egyben az AB határozatáig felfüggeszt, jelentette be az ügyben eljáró bíró a hétfői tárgyaláson.
http://index.hu/gazdasag/2014/10/27/kiakadt_egy_biro_a_bankok_elleni_peren/

Bővebben...:

10.27.

Hétfői parlamenti anzíx
Mikor számoltatja el végre a kormány a bírósági végrehajtókat? Maszekolhatnak-e a jövőben is "pénzéhes hivatalnokok"? Két hónap és indul a szociális temetés? Hogyan vált Magyarország az európai gépjárműgyártás egyik központjává? Választás után már nem számítanak az ígéretek?
http://www.gondola.hu/cikkek/93355-Hetfoi_parlamenti_anzix.html

Bővebben...:

 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában