11.30.


Életveszélyes orvoshiány vár ránk
Van aki azért megy el, mert több pénzt keres, van aki jobb nyugdíjat akar, de olyan is van, akinek a munkakörülményekből van elege. Csak az egyetemek és kórházi központok képesek ma megtartani a jó orvosokat Magyarországon. A vidéki orvosok megállíthatatlanok, de már a nagyobb városok kórházai is egyre nehezebb helyzetben vannak.
http://www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/eletveszelyes-orvoshiany-var-rank-461672

Bővebben...:

48. INNEN - ONNAN VASÁRNAP


Második vonalban: mennyit ér ma egy magyar egyetem?
Hogyan állnak a magyar egyetemek a nemzetközi rangsorokban, a környékbeli országok egyetemeivel összevetve? – erre keres válaszokat cikkében az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának docense.
http://hvg.hu/itthon/201548_a_magyar_felsooktatas_kulfoldi_osszehasonli

Bővebben...:

11.28.


Így szerződött Gaskó, Gaskó és Gaskó
Az osztatlan közös tulajdonban lévő székház jóval több, mint felét a Liga konföderáció használja a vasutas-szakszervezet szerint Fokozható a Gaskó-sztori: találtunk egy adásvételi szerződést, amelyet Gaskó István, Gaskó István és Gaskó István kötött egymással. A szakszervezeti székházvásárlással kapcsolatban azonban nem ez az egyetlen furcsaság: a Ligának átutalt pénzeket összeadva úgy tűnik, a vasutasok kétszer vették meg tulajdonrészüket
http://magyarhirlap.hu/cikk/41378/Igy_szerzodott_Gasko_Gasko_es_Gasko

Bővebben...:

11.27.

Borítékolható a tárgyalások kudarca, Gaskó bármire kész
A minimálbérnek a következő három évben el kell érnie a létminimumot – ez összességében 25 százalékos emelést jelentene –, és ha erről nem sikerül megegyezni, a Liga nem írja alá a jövő évi bérmegállapodást, s minden törvényes eszközzel fel kíván lépni e cél elérése érdekében.
http://nol.hu/belfold/boritekolhato-a-targyalasok-kudarca-gasko-barmire-kesz-1577151

Bővebben...:

11.26.


Küzdenének, hogy ne kerüljenek utcára emberek
Ha egy mozdonyvezető vagy buszsofőr egészségügyi okok miatt a nyugdíjkorhatár betöltése előtt pár évvel alkalmatlanná válik, könnyen az utcára kerülhet.A közlekedési szakszervezetek akár sztrájkolni is hajlandók, ha a veszélyes munkakörökben foglalkoztatott emberek számára a kormány nem talál valamilyen megoldást.
http://nol.hu/belfold/harcra-keszek-a-kozlekedesi-szakszervezetek-1576949

Bővebben...:

 


 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában