MINDEN PIHENNI VÁGYÓNAK!

 

Kirándulás Bécsbe

 

 

 

 

 

 


 


 

07.28.

"Az új életpályamodell méltóbb javadalmazást is hoz"
A honvédelem területén hosszas egyeztetés után hamarosan elindul az új életpályamodell, ami méltóbb javadalmazást is jelent - mondta a honvédelmi miniszter szombaton Veszprémben, a Szentháromság téren rendezett altisztavató ünnepségen.
http://www.gondola.hu/cikkek/92126-_Az_uj_eletpalyamodell_meltobb_javadalmazast_is_hoz_.html

Bővebben...:

07.27.VASÁRNAPI EZ + AZ.


Muszáj szabadságra menni
Nem csak azért, mert itt a nyár. Januártól megváltoztak a szabadság kiadásának szabályai.Nem mentség, hogy a dolgozó nem akar elmenni pihenni.
http://fn.hir24.hu/penzugy/2014/07/24/muszaj-szabadsagra-menni/

Bővebben...:

07.26.

Totális megfigyelés az utakon
Megteremti a teljes megfigyelés és ellenőrzés feltételeit a kormány. Műszaki korlát nincs, a korszerű közlekedési és hatósági kamerarendszerek az éjszaka sötétjében is leolvassák az autók rendszámát, felismerik az utcán sétálók arcát,míg a mobillal parkolók maguk árulják el, mikor, hol, mennyi ideig tartózkodnak.
http://nol.hu/belfold/nagy-testver-az-utakon-1475949

Bővebben...:

07.25.


Figyelmen kívül hagyja az alaptörvényt az Ab
A hatályos jogszabályok alapján ugyan lebonyolítható az államfő által kiírt október 12-i önkormányzati választás, a voksolás mégsem lesz legitim. Ezt a Magyar Helsinki Bizottság szakértője mondta az ATV-nek, hivatkozva az Alkotmánybíróság (Ab)hétfői döntésére, valamint a Stumpf István által jegyzett, lapunk által korábban ismertetett párhuzamos indoklásra.
http://nepszava.hu/cikk/1028232-figyelmen-kivul-hagyja-az-alaptorvenyt-az-ab

Bővebben...:

07.24.

Csavaros ügy: miért nem tud az Alkotmánybíróság arról, amiről kérdezték?
Az Alkotmánybíróság visszautasította egy bíró kérelmét egy a mulasztásos alaptörvénysértés kivizsgálására.Ezzel azonban a látókörükbe kellett kerülnie a kérdésnek, amelyet ezek után hivatalból vizsgálniuk kellett volna.Meglepő indoklás ezután, hogy azért nem vizsgálják, mert azt az ügyet már lezárták.
http://privatbankar.hu/penzugyek/csavaros-ugy-miert-nem-tud-az-alkotmanybirosag-arrol-amirol-kerdeztek-270995

Bővebben...:

 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában