08.31.

Két hét múlva sztrájk lesz
Tarlós István is bejelentette, hogy tárgyalna a kormánnyal az önkormányzati köztisztviselők béremeléséről, bár ez eddig sem a köztisztviselők szakszervezetének, sem pedig az önkormányzati szövetségeknek nem sikerült. Ha a települési hivatalok a 30 százalékos, állami pénzből megvalósuló béremelési követelését nem teljesítik, szeptember 14-én egynapos sztrájk lesz a hivatalokban.
http://nepszava.hu/cikk/1104510-ket-het-mulva-sztrajk-lesz

Bővebben...:

08.30.

Botránnyal, tüntetéssel indul a tanév
Újabb kinevezési botránnyal kezdi a 2016-2017-es tanévet a továbbra is átalakulófélben lévő Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik). Most a szegedi Deák Ferenc Gimnázium élére neveztek ki olyan intézményvezetőt, akit sem a tantestület, sem pedig a diákok nem látnak szívesen. Miután az iskola vezetésére kiírt pályázatot érvénytelennek nyilvánították, a tankerület önkényesen választott egyet a három jelölt közül: a posztra Kis Gábor korábbi igazgató, Gáspár Róbert angoltanár, valamint Faragó Klára, a Kisteleki Tankerület addigi vezetője pályázott.
http://nepszava.hu/cikk/1104372-botrannyal-tuntetessel-indul-a-tanev

Bővebben...:

08.29.

Ezt is megéltük: elzárták a gázt egy tűzoltóságon
36 ezer forintos tartozás miatt leszerelte a Tigáz a szentendrei tűzoltólaktanya gázóráját - adta hírül a Hír Tv.
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezt_is_megeltuk_elzartak_a_gazt_egy_tuzoltosagon.620045.html

Bővebben...:

34. INNEN - ONNAN VASÁRNAP

Aki beszél a problémákról, nem kap munkát?
Az egészségügyi tiltakozásokban való részvétele miatt utasították el jelentkezését a Péterfy-kórházba – állítja az ápoló. A nyilvánosság előtt is gyakran kiállt társai érdekeiért Turcsányi Tibor ápoló, aki a Magyar Nemzetnek arról beszélt: úgy hiszi, korábbi nyilatkozatai miatt utasították el jelentkezését egy fővárosi egészségügyi intézményben. A Péterfy Sándor Utcai Kórházban kezdetben azt mondták, felveszik, aztán mégis visszautasították, és más osztályra sem mehetett dolgozni. A kórház igazgatója lapunkkal azt közölte: az ápolót nem érdekelte a más osztályon történő munkavégzés.
http://mno.hu/belfold/aki-beszel-a-problemakrol-nem-kap-munkat-1358913

Bővebben...:

08.27.


Pukli István: Radikalizálódunk és meglepjük a kormányt
Radikalizálódik a mozgalma, de közben kitűnőt kapott a vezetői értékelésében. Megint lesznek tiltakozások ősztől, mert szerinte ami eddig történt az vagy káros, vagy látszatintézkedés. Ha nem kap jövőre új mandátumot, akkor sem megy el politikusnak. Villáminterjú Pukli Istvánnal, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatójával.
http://24.hu/kozelet/2016/08/26/pukli-istvan-radikalizalodunk-es-meglepjuk-a-kormanyt/

Bővebben...:

 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában