10.22. ÉS A RENDVÉDELEM?

Jövő évtől illetményemelést kaphatnak a katonák
A honvédelmi tárca jelentős illetményemelést tervez, amely már a jövő évtől "ugrásszerű" javulást eredményezhet a katonák életében - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter kedden az M1 Ma reggel című műsorában.
http://www.gondola.hu/cikkek/93289-Jovo_evtol_illetmenyemelest_kaphatnak_a_katonak_.html

Bővebben...:

10.21.


Költségvetés: 2015 a 2,5 százalék éve lesz
Megtört a reformlendület a jövő évi büdzsében nem kell nagy változásokra számítani – értesült a Világgazdaság. Úgy tudjuk, a kabinet maradt az eredeti prognózisoknál is, és 2,5 százalékos növekedésre alapoz, miközben sikerült megoldani a hadügyi büdzsé vállalt duplázását is.
http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/koltsegvetes-2015-a-25-szazalek-eve-lesz-437580

Bővebben...:

10.20.


Teljes foglalkoztatottságot akar a kormányfő 2018-ra
A kormány célja, hogy legkésőbb 2018-ra egyetlen jövedelempótló támogatásra se legyen szükség Magyarországon, el kell érni, hogy mindenkinek legyen munkája - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz önkormányzati választási kampányát értékelő vasárnapi rendezvényen, a budai Millenárison.
http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-675081

Bővebben...:

10.18.

Jön a nemzeti táboroztatás
Balog Zoltán kinevezett egy miniszteri biztost az úgynevezett Nemzeti Táboroztatási Koncepció kidolgozására.Az új biztosnak ingatlanokat, EU-s forrásokat kell találnia a táboroztatási programhoz.
http://hvg.hu/itthon/20141017_Kozlony_Jon_a_nemzeti_taboroztatas

Bővebben...:

10.17.

Országgyűlés: Mérgez a valóság?
Milyen újabb trükkök várhatóak az államadósság látszólagos csökkentése érdekében? A külgazdasági miniszter Pozsonyba utazott, de a külügyminiszter itthon maradt? Túl vagyunk a választásokon, most már el lehet felejteni a szociális dolgozókat? Miért jó a keleti nyitás az országnak és mit jelent Szolnok térségének? Miért nem szán több forrást a kormány az otthoni szakápolásra?
http://www.gondola.hu/cikkek/93215-Orszaggyules__Mergez_a_valosag__.html

Bővebben...:

 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában