06.02.

Csökken a bíróságok ügyhátraléka
Handó Tünde erősítené bíróságok szolgáltató jellegét -
http://magyarhirlap.hu/cikk/26419/Csokken_a_birosagok_ugyhatraleka

Bővebben...:

06.01.

Kiderült: ezek a szervezetek a földhivataltól kaják az adatainkat
A három jogosult szervezet: a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt., a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH), valamint a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA).
http://privatbankar.hu/vasarlo/kiderult-ezek-a-szervezetek-a-foldhivataltol-kajak-az-adatainkat-281854

Bővebben...:

22.INNEN - ONNAN VASÁRNAP

Bliccelt? Elkapták és falhoz nyomták? Örüljön, hogy nem került börtönbe!
Bár nem is szabálysértés, nem is bűncselekmény a bliccelés, viszonylag széles jogkörrel léphet fel a közterület-felügyelő azzal az utassal szemben, aki meglépne a jegyellenőr elől. A közterület-felügyelő nem ellenőr ugyan, de 2000 óta hivatalos személy, 2013 óta tovább szélesített jogkörökkel. A vele való lökdösődés is könnyen hivatalos személy elleni erőszaknak minősülhet, üggetlenül attól, hogy az utas valójában támad, vagy csak a pótdíj elkerülése érdekében egyszerűen szeretne elfutni. Kérdés azonban, hogy a kemény fellépés arányban áll-e a bliccelés súlyával. Ráadásul gumibot, gázspray, bilincs és rendőrkutya is előkerülhet, miközben a közterület-felügyelők pszichológiai kiképzése nem megfelelő.
http://index.hu/belfold/2015/05/29/bkv_blicceles_kozterulet_felugyelo_jegyellenorzes_rendorseg/

Bővebben...:

05.30.

Hamis nyelvvizsga miatt 57 rendőrt rúgtak ki
Hamis nyelvvizsga miatt több tucat embernek kellett távoznia a rendőrségtől, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak pedig tíz pénzügyőre ül emiatt a vádlottak padján. Hasonló esetek előfordultak a Honvédségnél és a Katasztrófavédelemnél is, de a Budapesti Törvényszék sem maradt ki a szórásból. Egyedül a NAV-nál titokzatoskodnak. A kirúgottaknak nemcsak az állásuk veszett el, a jogtalanul felvett nyelvpótlékot is vissza kell fizetniük.
http://hvg.hu/itthon/20150529_Hamis_nyelvvizsga_miatt_57_rendort_kuldte

Bővebben...:

05.29.

Ma utcára megy a szociális szakma
Becsapva és kisemmizve – ezzel a szlogennel pénteken 5 órakor a Kodály köröndről indul a szociális ágazat követeléseit nyomatékosító, parlamenthez vonuló tömeg.
http://nepszava.hu/cikk/1058664-ma-utcara-megy-a-szocialis-szakma

Bővebben...:

 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában