MINDEN PIHENNI VÁGYÓNAK!

 

Kirándulás Bécsbe

 

 

 

 

 

 


 


 

07.23.

Nagyon súlyos szavakkal ment saját kollégáinak az Alkotmánybíróság elnöke
Előfordul, hogy az alkotmánybírók nem értenek egyet, másképpen értelmezik a törvényt. Paczolay azonban a határozathoz fűzött különvéleményében ennél sokkal tovább ment. Mert nem csupán szakmai érveket hozott fel a törvény ellen, hanem konkrétan odaírta, hogy kollégái nem szakmai szempontokat is figyelembe vettek.Ezt írta:A jelen ügy nem egyszerűen alapjogi kérdést érint, hanem a demokrácia alapját jelentő választáshoz való jogot. Ezért az Alkotmánybíróságnak különös felelősséggel, az alkotmányos szempontok kizárólagos érvényesítésével kellett volna döntenie.Ez nagyon kemény kritika.
http://444.hu/2014/07/22/nagyon-sulyos-szavakkal-ment-sajat-kollegainak-az-alkotmanybirosag-elnoke/

Bővebben...:

07.22.

8-7 – így csúszott át az Ab-n Orbánék fővárosi választási rendszere
Ami a lényegét illeti, az Alkotmánybíróság nem találta alkotmányellenesnek az új fővárosi választási rendszert:bár az egyik kompenzációs elemet megsemmisítette, az alkotmánybírók többségi határozata szerint az új választási rendszer így is garantálja, hogy érvényesüljön a választójog egyenlősége. Az Alkotmánybíróság elnöke szerint nem, de ő kisebbségben maradt a véleményével.
http://www.hvg.hu/itthon/20140721_Az_AB_szerint_alkotmanyos_Orbanek_uj_fova

Bővebben...:

07.21.

 

   

Elkeserítő adat: szakképzetlen minden második állástalan
Igen ám, de ha arányaiban vizsgáljuk az egyes csoportokat, akkor eddig nagyon kedvezőtlen helyzet alakult ki. A szakképzetlen álláskeresők229 ezren voltak júniusban, közel 45 ezerrel kevesebben, mint egy hónappal korábban, sőt az egy évvel ezelőtti állapothoz képest is 19 ezerrel alacsonyabb a mostani szám. Viszont továbbra is igen magas arányban vannak jelen.
http://www.mfor.hu/cikkek/114212.html

Bővebben...:

07.20.VASÁRNAPI EZ+AZ

Gyárbezárási hullám söpör végig az országon
Sorra vonulnak ki a nemzetközi termelőcégek Magyarországról a kereslet visszaesésére hivatkozva. Ezt már nem lehet a válsággal magyarázni. A krízis a világ más részein 2009-2010-ben lecsengett, nálunk azonban 2011 óta sorjáznak az egyenként is több száz, vagy akár néhány ezer családot nehéz helyzetbe hozó gyárbezárások.
http://hvg.hu/gazdasag/20140718_Gyarbezarasi_hullam_sopor_vegig_az_orszag

Bővebben...:

07.19.

Kezdődik az adósmentés: megjelent a törvény
Megjelent a Magyar Közlönyben az új adósmentő törvény szövege.
http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/kezdodik_az_adosmentes_megjelent_a_torveny.584121.html

Bővebben...:

 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában