02.01.

Megtalálhatta a rák ellenszerét egy nyolcéves kislány?
Meglepő ötlettel állt elő egy kisiskolás, mikor rákkutató szülei arról kérdezték, ő mivel gyógyítaná a daganatos betegeket.
http://www.hir24.hu/elet-stilus/2015/01/29/megtalalhatta-a-rak-ellenszeret-egy-nyolceves-kislany/

Bővebben...:

01.31.

Nagy vidéki centralizációt jelentett be Lázár János
Az ágazati minisztériumok a jövőben egy kormányhivatalon keresztül fogják a szakmai politikájukat érvényesíteni a megyében – jelentette be Lázár János egy kormányablak átadásán. A kormány és az államreform-bizottság központosító ötletét heteken belül megszavazhatja a parlament. Lázár szerint 1870 óta nem volt ekkora átalakítás a magyar közigazgatásban.
http://hvg.hu/itthon/20150130_Nagy_videki_centralizaciot_jelentett_be_L

Bővebben...:

01.30.


Nem érted, mennyibe kerül idén a cafeteria? Itt van minden feketén-fehéren!
Idén 500 ezer helyett már csak 200 ezer forintig él a kedvezményes adóteher a cafeteriánál, a SZÉP-kártyánál viszont bevezettek egy új, 450 ezer forintos kategóriát. Rádásul a béren kívüli juttatásokat két csoportra kellett osztani a rekreációs keret elkülönítése miatt - az RSM DTM infografikája viszont segít az eligazodásban.
http://privatbankar.hu/ado/nem-erted-mennyibe-kerul-iden-a-cafeteria-itt-van-minden-feketen-feheren-277322

Bővebben...:

01.29.


Több pénzért kevesebb jogot ad a kormány az egyenruhásoknak
A kormány az egyenruhások helyzetét javító életpálya-modell elfogadását az új szolgálati törvény megszületéséhez kötötte a rendőröknél és a honvédségnél is. Míg az utóbbiak esetében ez már másfél éve megszületett, a rendvédelmiseknél még csak most kerül rá sor, amelynek köszönhetően egy sor korlátozást kaphatnak a nyakukba a rendőrök: korlátozzák a netes kommentelést, és készpénézt sem tarthat magánál szolgálat alatt a rendőr.
http://hvg.hu/itthon/20150128_tobb_penz_kevesebb_jog_igy_emel_a_kormany

Bővebben...:

01.28.

Így változott a szochó januártól
A szociális hozzájárulási adó tekintetében a gyakorlati tapasztalatok indukálta pontosítások, illetve a kapcsolódó jogszabályokban bekövetkezett változások miatti módosítások öltöttek testet 2015. január 1-jétől az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló 2011. évi CLVI. törvény (a továbbiakban: Eat.) vonatkozó rendelkezéseiben.
http://www.munkajog.hu/rovatok/munkaber/igy-valtozott-a-szocho-januartol

Bővebben...:

 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában