12.24.

Békére senki se számítson!
Mégis hátrányban? Milyen további lépéseket kíván tenni a kormány a vagyonvédelmi szakma kifehérítéséért? Mikor lesz-e Magyarországon tervszerű vízgazdálkodás? Év végével a korkedvezményes nyugdíj is végleg eltűnik? Jövőre jöhet a füstadó?
http://www.gondola.hu/cikkek/94143-Bekere_senki_se_szamitson__.html

Bővebben...:

12.23.

Kétszer is összeül ma az Országgyűlés
Két rendkívüli ülést is tarthat ma az Országgyűlés. A képviselők reggel 8 órától a szocialisták kezdeményezésére ül össze, de annak az ülésnek várhatóan nem tudják majd elfogadni a napirendjét, így csak napirenden kívüli felszólalások hangozhatnak el. A képviselők a déltől kezdődő második ülésen a megfontolásra visszaküldött javaslatokat, vagyis a plázaépítési tilalmat fenntartó és a veszteséges szuper- és hipermarketek szankcionáló, egyszer már elfogadott előterjesztéseket módosíthatják.
http://hvg.hu/itthon/20141223_ketszer_is_osszeul_ma_az_orszaggyules

Bővebben...:

12.22.

A megáldott tornacucc
Míg nálunk a hajléktalanokat kiüldöznék a városból, addig a pápa az idén bebocsáttatta a hajléktalanokat a Szent Péter székesegyházba.
http://mandiner.hu/cikk/20141221_lendvai_ildiko_a_megaldott_tornacucc

Bővebben...:

12.21.VASÁRNAPI EZ + AZ!


Alkotmánybíróság: legfrissebb döntések
Könyvet írt az alkotmánybíró. Zúgva áradtak, áradnak feléjük a panaszok, indítványok, - csoda hogy nem fulladtak,fulladnak bele. Íme a legfrissebb döntések. Megérdemelt pihenő következik: december 22-től 2015. január 9-ig ítélkezési szünetet tartanak.
http://www.gondola.hu/cikkek/94107-Alkotmanybirosag___legfrissebb_dontesek_.html

Bővebben...:

12.20.

Ötvenezer ember életével játszik a kormány
Nemcsak a rászorulókat, de a polgármestereket is sikerült a kormánynak megijesztenie azzal a törvénymódosítással,amely megszünteti a méltányossági közgyógyellátások fedezetét.
http://nol.hu/belfold/felkerekedhetnek-a-szegenyek-1505353

Bővebben...:

 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában