UTAZZ VELÜNK

A BRDSZ Központi Iroda kirándulást szervez

2016. június 11. (szombat)
Budapest – (Szlovákia) Pozsony – Budapest látogatására.


 


 

05.06.


Mekkora aljasság: a tüntető tanároktól elvették a tb-t
A Magyar Államkincstár arról értesítette a tüntető tanárokat, hogy a pedagógussztrájk napjára a társadalombiztosítási ellátásuk szünetelt – írta az MTI.
http://24.hu/fn/penzugy/2016/05/05/mekkora-aljassag-a-tunteto-tanaroktol-elvettek-a-tb-t/

Bővebben...:

05.05.

Az egészségügyet is digitalizálja az állam
A magyar egészségügy történetének egyik legnagyobb horderejű változását hozhatja el az elektronikus egészségügyi rendszer bevezetése. Jövőre jön az eRecept is.
http://www.origo.hu/techbazis/20160504-par-honap-es-jon-az-erecept.html

Bővebben...:

05.04.


Talányos költségvetés - Becsomagolt adóemelés
A középosztályt támogatja a 2017-es költségvetés, a szegényeknek, de a legtöbb családnak nem ad semmit, vagy csak nagyon keveset. Az országgyűlés költségvetési bizottsága által meghívott közgazdászok többsége a büdzsé mellett a jegybank alapítványi költéseit is kritizálta.
http://nepszava.hu/cikk/1093019-talanyos-koltsegvetes---becsomagolt-adoemeles

Bővebben...:

05.03.

3700 forinttal fog nőni a minimálbér, de ez is kevés
Az ideihez hasonlóan öt százalékkal, azaz nettó 3700 forinttal emelkedhet jövőre a minimálbér – szakszervezeti források szerint ez olvasható ki a költségvetés tervezetéből.
http://nol.hu/belfold/3700-forinttal-fog-noni-a-minimalber-de-ez-is-keves-1613815

Bővebben...:

04.30.


Nagyon megdicsérték a zalai rendőröket
Az ORFK szerint a zalai rendőrök kivételes teljesítményt nyújtottak tavaly, ezt mutatják a statisztikai mutatók is. A rendszerváltás óta most a legjobb a rendőrség megítélése, állítják.
http://hvg.hu/itthon/20160428_Nagyon_megdicsertek_a_zalai_rendoroket

Bővebben...:

 


 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában