T-MA - A BRDSZ elektronikus hírlevele
2013. december
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon működő BRDSZ 49. sz. alapszervezet
Mi idén is báloztunk!

12 évvel ezelőtt kezdődött, hogy a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon működő BRDSZ 49. sz. alapszervezet Vezetősége elhatározta, hogy minden év novemberében BRDSZ bált rendezünk.

Minden évben lázas izgalommal készültünk, így volt ez idén november 8-án pénteken este is. A Főkapitányság földszinti tanácstermében gyülekeztünk, kollégák, családtagok, nyugdíjasok és vidéki kollégák, hogy eltöltsünk egy kellemes estét együtt vidáman, felszabadultan. Nagyon jó volt látni azokat a kollégákat is, akikkel pár éve még együtt dolgoztunk, de idő közben nyugdíjba mentek.  

A bálon 12 éve minden évben, idén is Szilágyi Zoltán és Takács Zoltán kollégáink húzták a talp alá valót, reggelig megállás nélkül. A bálon Peller Anna énekesnő fellépése volt az est fénypontja, Anna csodálatos lénye, szép hangja már mindenkit a táncparkettre szólított. Némi hangulat és biztatás után Anna hangosítását intéző Lajosunk is a dobogóra lépett és Elvis Presley-ként elénekelt pár dalt, hatalmas sikerrel.  

A tombolán nagyon sok értékes nyeremény talált gazdára.  

Az éjféli tombola sorsolás fő díját egy két személyes egy hetes hévízi  üdülést a BRDSZ üdülőjében  mindnyájan szerettük volna megnyerni, de ez sajnos csak egy valakinek sikerült. Úgy láttuk, nagy örömmel készülődnek az üdülésre!  

Az éjféli virsli elfogyasztása után kezdetét vette a reggelig tartó őrület, ahol már a táncon kívül a zenekar mikrofonját is magunkhoz ragadtuk többen és reggel 4 óráig, táncoltunk, énekeltünk összekapaszkodva. Fontosnak tartjuk, hogy dacolva a nehéz körülményekkel, az egyre jobban ránk nehezedő terhekkel, szakítsunk minden évben egy estét, amit mi kollégák, vidáman, felszabadultan együtt tölthetünk.  

Reméljük, jövőre is találkozunk! Rajtunk nem múlik!  

BRDSZ 49.sz.alapszervezet
Vezetősége